Diensten

Faciliteiten

Mobiele presentatiestudio met 'autocue' in gebruik genomen.

PictureThis.tv beschikt sinds kort over een mobiele presentatiestudio waar video's opgenomen kunnen worden van klanten die op professionele wijze een tekst willen inspreken voor de camera.

Bijvoorbeeld een videoboodschap van een directeur -over een nieuw product of een nieuwe dienst- aan zijn klanten. Of een toespraak aan het personeel via intranet. Of een persoonlijk introductie van een organisatie door middel van een streaming video in een electronische nieuwsbrief.

Met de professionele 'autocue' kan een vooraf opgestelde tekst recht in onze camera worden opgelezen. Net als bij het NOS Journaal. Klanten kunnen daarbij kiezen uit diverse virtuele (stilstaande en bewegende) achtergronden. Ook eigen digitale foto's en PowerPoint slides kunnen in de videopresentatie worden verwerkt.

De opnames kunnen worden gemaakt in onze studio in Rotterdam Kralingen, maar ook op locatie bij de klant. De presentatiestudio is mobiel en kan snel in iedere ruimte worden opgesteld. Hiermee wordt het maken van een videoboodschap of nieuwsbericht op streaming video voor onszelf en voor onze klanten wel heel erg gemakkelijk.

Ook voor de volgende deeltaken kunt u ons inschakelen:

- Concepten en formats
- Scenario schrijven
- Regie
- Productie en organisatie
- Camerawerk en fotografie
- Grafisch ontwerp
- Geluidsregistratie
- Audionabewerking
- Surroundmixen (5.1)
- Muziekproduktie
- Lineaire editing Digibeta
- Nonlineaire editing DV-cam, Betacam SP
- Video encoding
- Hosting streaming media
- Websites, shops, intranet
- DVD authoring
- DVD branden
- CD-rom branden
- VHS dupliceren
- Normvertalen NTSC-PAL vv.

 

Nieuwsgierig?