Diensten

 
 
 


 

Nieuws

De Baak zet stevig in op streaming video
De Baak Management Centrum VNO-NCW heeft PictureThis.tv opdracht gegeven voor het maken van een aantal streaming video producties.
Lees meer...

SVB Perspectief plaatst videoportretten op intranet
Hoe maak je nu als mobiliteitscentrum op een aantrekkelijke wijze duidelijk dat het zoeken en vinden van een nieuwe baan (binnen of buiten SVB) helemaal zo gek nog niet is?
Lees meer...

DSM Dyneema viert feest op 3 continenten tegelijk
Onder de titel �Together Stronger' vierde het voltallige personeel op 16 december 2005 op alle drie de continenten tegelijkertijd een feestje.
Lees meer...

Priority Telecom introduceert diensten via 'white paper' video's
Priority Telecom legt in een tweetal korte �white paper' video's uit wat de voordelen zijn van Voice-over-IP (VOIP) en 088-bedrijfsnummers.
Lees meer...

Live webcast VNCI op Nationaal Innovatie Event
Op woensdag 7 december 2005 presenteerde de nieuwe Regiegroep Chemie zich tijdens het Innovatie Event in de Fabrique in Maarssen.
Lees meer...

Live webcast Lely internationaal zeer goed bekeken
Op 23 november jl. vond in de Cruise Terminal in Rotterdam de presentatie plaats van de nieuwe Lely melksystemen. PictureThis.tv verzorgde de live webcast voor een zeer internationaal publiek van dealers en klanten.
Lees meer...

Live webcast '8 uur overwerk' vanuit Digital Port Rotterdam
Om elkaar op de hoogte te houden van de vorderingen was er een live-verbinding gerealiseerd tussen Groningen en Rotterdam. En zoals het in de digitale wereld hoort, gebeurde dit via het internet.
Lees meer...

Radio- en tv commercials voor Studie Beurs 2005
Om het aantal bezoekers aan Studie Beurs 2005 nog hoger te krijgen dan vorig jaar (90.000) heeft Aromedia door PictureThis.tv een aantal wervende radio- en tv commercials laten maken.
Lees meer...

KvK Rotterdam geeft opdracht voor promotievideo's
PictureThis.tv is door de KvK gevraagd om een tweetal korte videoclips te maken over JongMKB en CJB Rotterdam.
Lees meer...

Opening Hogeschooljaar Haagse Hogeschool
De Haagse Hogeschool heeft PictureThis.tv opdracht gegeven om een impressie in streaming video te maken van deze officiele opening van het nieuwe hogeschooljaar.
Lees meer...

Introductievideo nieuw intranet HRO
Alle medewerkers en studenten die na de vakantie voor het eerst weer inloggen op het HRO netwerk krijgen 'verplicht' een korte introductievideo over het nieuwe intranet, genaamd HINT, te zien.
Lees meer...

Live webcast huwelijksreceptie Vincent Everts & KatieLee Weille Vincent Everts en KatieLee Weille organiseren een high-tech huwelijksreceptie op vrijdag 26 augustus van 16:00 - 19:00 uur in MediaPlaza te Utrecht.
Lees meer...

PictureThis.tv treedt op als Video Content Broker
FlirtTV : 7 x 20 minyten hoogwaardige content beschikbaar. Wie biedt?
De infrastructuur is er, de toepassingen ook. Maar waar is de content?
Lees meer...

Smoelenboek Video's voor Hogeschool INHOLLAND
Hogeschool INHOLLAND gaat de obligate pasfoto's van docenten in het online 'smoelenboek' vervangen voor breedband streaming video's. In een korte videoclip kun je je als docent immers veel beter presenteren dan met een curriculum vitae plus pasfoto.
Lees meer...

De Nationale Postcode Loterij goes International
De in Nederland al jaren succesvolle Postcode Loterij krijgt er een Engels broertje of zusje bij: The National Postcode Lottery. PictureThis.tv is gevraagd alle diensten te verzorgen rond het uitzenden van de Engelse "Straatprijs" via internet.
Lees meer...

Video Testimonials Kraamzorghotels.nl
Om nieuwe klanten te overtuigen van de meerwaarde van een product of dienst is de 'video testimonial' een ijzersterk middel. Als mensen in hun eigen woorden hun eigen verhaal vertellen is dat heel geloofwaardig.
Lees meer...

Internationale Summer School 'Big and Beautiful' DVD
Ontwikkelingsmaatschappij Stadshavens Rotterdam NV heeft ons opdracht gegeven voor het produceren van een promotionele DVD over de Summer School 'Big and Beautiful'.
Lees meer...

Breedband streaming videocolumns voor Priority Telecom
Via breedband internet verbindingen kun je op nieuwe, innovatieve manieren communiceren met je stakeholders. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van live of on-demand breedband streaming video.
Lees meer...

PictureThis.tv verzorgt live webcast Musica Cubana op 27 juni 2005
Op maandag 27 juni 2005 om 20:15 uur wordt het optreden van Musica Cubana in zaal 013 in Tilburg live op internet uitgezonden door PictureThis.tv
Lees meer...

CJB Golf Open 2005 : een sfeerimpressie
Het CJB Golf Open  heeft zijn 1e editie beleefd. In het kader van het 1e lustrum van Contact Jonge Bedrijven Rotterdam is een golftoernooi voor alle ondernemers en bestuurders van Rotterdam georganiseerd.
Lees meer...

Live webcasting vanaf iedere lokatie!
Voor het live webcasten van evenementen vanaf lokaties waar geen breedbandige internettoegang mogelijk is gaat PictureThis.tv samenwerken met Enertel.
Lees meer...

InHolland verrijkt Digitaal Portfolio in e-learning met videopresentaties
De presentaties zijn door de studenten zelf voorbereid en in veel gevallen voorzien van PowerPoint slides of plaatjes ter illustratie.
Lees meer...

Live webcast Rotterdam Bouwt!
Omdat Rotterdam Bouwt! georganiseerd wordt voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar, mogen ouders, broers, zussen en andere geïntereseerden niet naar binnen, maar ze konden wel allemaal meekijken via een live internet uitzending vanuit Las Palmas!
Lees meer...

Honda Familiedag 17 juli 2005 Assen
Ook dit jaar komt er weer een Honda familiedag. Op zondag 17 juli is het weer zover op het TT-circuit in Assen! PictureThis.tv maakt hiervan een verslag voor de website van Honda. Wij nodigen alle Honda fans uit hierbij aanwezig te zijn.
Lees meer...

Eelco Romeijn neemt deel aan 'Keying into the Brain 2005'
Keying into the Brain (9 juni 2005) is een uniek festival. Het is het enige festival in Nederland dat aandacht besteedt aan beeldschermproducties die gemaakt zijn in opdracht. Van websites tot gesponsorde televisie: een hele waaier aan media zullen op het festival de revue passeren.
Lees meer...

Alles over interactieve Live Webcasting
PictureThis.tv biedt live webcasting (live uitzenden van beeld en geluid via internet) als dienst aan, met of zonder interactiviteit. Wilt u alleen een live videoboodschap uitzenden via internet, dan verzorgen wij dat graag met onze broadcast (tv) kwaliteit apparatuur.
Lees meer...

PictureThis.tv sponsort Rotterdam Bouwt 2005
Op zondag 5 juni opent Las Palmas op de Kop van Zuid haar deuren voor ruim 450 kinderen, tientallen begeleidende architecten, ontelbare onbaatzuchtige vrijwilligers, vele verantwoorde brandweermannen, toneelspelers, plasgeitenbreiers, de plakrandman, mevrouw gebouw, meneer beton, en een heuse cameraploeg van PictureThis.tv.
Lees meer...

Kind.FM nu ook op Kids Portal van Casema
Kind.FM is vanaf april 2005 ook te beluisteren op het Kids Portal van Casema. De Kids Portal is een onderdeel van de Casema Televisie Portal, bedoeld voor de abonnees van Casema die over een Casema breedband internet kabelverbinding beschikken.
Lees meer...

Introductie GoodMood interactieve webcasting op Nederlandse markt: Live Webcast op 16 maart 2005.
PictureThis.tv is sinds 1 maart 2005 als eerste in Nederland officieel �Webcasting Service Partner' van het in Helsinki, Finland gevestigde webcasting bedrijf GoodMood.
Lees meer...

Universiteit Maastricht Business School
We maakten een sfeervolle samenvatting (op DVD en als streaming video) van de afstudeerceremonie van de eerste groep Part-time Executive MBA studenten van de Universiteit Maastricht Business School.
Lees meer...

Asimo steelt de show bij Honda Nederland op de Autorai 2005
We maakten opnames van de Asimo robot die 5 keer per dag de show steelt voor een groot publiek met presentatrice Nada van Nie, alsmede een algemene beursimpressie van de Honda stand en modellen.
Lees meer...

Gastcollege Eelco Romeijn bij Hogeschool InHolland
Eelco Romeijn geeft op 28 februari 2005 een gastcollege over 'Streaming video, internet en (digitale) televisie' aan de Hogeschool InHolland te Rotterdam.
Lees meer...

Videoboodschap Mark Rutte op Mastermatch 2005
Op 25 januari heeft Mastermatch'05 plaatsgevonden. Dit studentencongres  werd geopend met een videoboodschap van staatssecretaris Rutte.
Lees meer...

Google zoekt in tv-fragmenten
Op 25 januari 2005 heeft Google een testversie van een nieuwe zoekmachine voor televisieprogramma's gelanceerd die luistert naar de naam Google Video Search.
Lees meer...

Commercial Schoolweb.nl naar The Box, TMF en Radio 538
Om nog meer jongeren te motiveren zich te registreren op de site Schoolweb.nl maakten we een tv-commercial in nauwe samenwerking met opdrachtgever Aromedia en animatiebureau SurfAround.
Lees meer...

Interactieve cd-rom voor Stadshavens Rotterdam
De visie van 10 sprekers komt in interactieve vorm als insert in een boekje dat naar aanleiding van de conferentie geschreven wordt.
Lees meer...

Leer professioneel cocktails bereiden op Gildeslijter.nl
De video cocktailcursus �all about cocktails� die we in 2002 produceerden voor horeca professionals is sinds kort te zien op de website van de Gildeslijters.
Lees meer...

Metaalbedrijf verfrissend op de internationale kaart zetten
Het bedrijf Multi Metal Strip Service in Barendrecht heeft ons gevraagd een aantal scripts te schijven voor 'viral marketing' video's en een nieuwe website te bouwen.
Lees meer...

Online streaming video net zo effectief als tv-reclame
Volgens een studie van Millward Brown heeft video-advertising op internet even veel impact als een commercial op televisie.
Lees meer...

What You See is What You Remember
De afgelopen maanden kwamen twee nieuwe Videorouteplanners® online. Een voor de website van Multi Metal Strip Service en een in opdracht van cateraar Business Food.
Lees meer...

Concept Kraamzorghotels toegelicht op DVD
In opdracht van Kraamzorghotels Rotterdam (een onderdeel van Thuiszorg Rotterdam) produceerden we een DVD waarin het concept 'Kraamzorghotel' wordt uitgelegd aan directies van ziekenhuizen en andere zorginstellingen.
Lees meer...

Kind.FM - de leukste internetradio voor kinderen tot 5 jaar.
Kind.FM is een nieuw radiostation op internet voor kinderen tot 5 jaar, waar 24 uur per dag de leukste kinderliedjes op worden uitgezonden. Verder zijn er op Kind.FM leuke spelletjes te vinden, kun je een kleurplaat downloaden, een boekje lezen en zelfs een eigen fotoalbum aanmaken.
Lees meer...

Vier videoproducties voor FeeltheChemistry online
Voor het project FeeltheChemistry maakten we in opdracht van Stichting C3 een viertal videoproducties. Deze video's worden ingezet op verschillende websites om jongeren warm te maken voor een opleiding en loopbaan in de chemie.
Lees meer...

Studeren voor leraar basisonderwijs? Marnix Academie!
De Marnix Academie in Utrecht gaf ons opdracht gegeven om een wervende video te maken. Doel: middelbare scholieren ethousiast te maken om aan deze PABO te gaan studeren voor leraar basisonderwijs.
Lees meer...

Carp* goes Rotterdam
Ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van Carp* maakten we een serie korte videoreportages van 5 lunchgesprekken, op de tijdelijke werkvloer van de Carp* redactie in Las Palmas Rotterdam, met Bekende Nederlanders en genodigden.
Lees meer...

Werken in de detailhandel of groothandel iets voor jou?
Voor Kenniscentrum Handel in Ede produceerden we in september 2004 een tweetal streaming video's voor op de website www.schoolweb.nl, een schoolkeuze / oriëntatiesite voor middelbare scholieren.
Lees meer...

Nieuw economisch elan in de Stadshavens van Rotterdam
We maakten in opdracht van Het Portaal een samenvatting in streaming video van het debat 'Nieuw economisch elan in de Stadshavens van Rotterdam'.
Lees meer...

Videocolumn : Rob Tol Marketing & Communicatie
In onze mobiele studio maakten we een videocolumn voor Rob Tol Marketing & Communicatie. Zo'n videocolumn leent zich uitstekend om -behalve op de website- ook te plaatsen in een electronische nieuwsbrief naar klanten en prospects.
Lees meer...

PictureThis.tv sponsort Rotterdam Bouwt! 2004
Rotterdam Bouwt! wordt georganiseerd door tientallen vrijwilligers en betaald door de sponsors. Op 6 juni 2004 is het weer zover, dan gaat de tweede editie van Rotterdam Bouwt! van start.
Lees meer...

Breedband presentatie: De meerwaarde van streaming video
In deze korte breedband videopresentatie vertellen wij u wat de meerwaarde van streaming video kan zijn voor uw bedrijf of instelling.
Lees meer...

PictureThis.tv op BNR Nieuwsradio
In het radioproggramma 'The Elevator Pitch' op BNR Nieuwsradio praat Marc Wesseling iedere week met twee ondernemers over hun ambitieuze plannen. Marco van der Ploeg werd uitgenodigd om live in de radiouitzending te komen vertellen waarom breedband streaming video de toekomst heeft.
Lees meer...

Internet commercial voor International Darts League (IDL)
PictureThis.tv maakte een internet commercial voor The Tempus International Darts League (IDL) die gehouden wordt van 8-16 mei 2004 in de Silverdome te Zoetermeer.
Lees meer...

Samenvatting 'Het Derde Barendrechts Jeugddebat' in streaming video
Wanneer komt er een discotheek in Barendrecht? Gaat de gemeente een busdienst faciliteren zodat we tot die tijd in Rotterdam kunnen gaan stappen? Moet er een straatverbod komen na 23:00 uur 's avonds voor jongeren onder de 16 jaar ? Krijgt Barendrecht nog een koffieshop of moeten we op straat onze nederwiet nuttigen?
Lees meer...

Feestelijke opening Digital Port Rotterdam in WTC/Beursgebouw.
Woensdag 21 april gaat de geschiedenis in als een heuglijke dag voor ondernemend Rotterdam en omstreken. In het WTC/Beursgebouw begon de dag voortreffelijk met een ondernemersontbijt voor 450 ondernemers van 8:00 - 9:30 uur. Tijdens dit ontbijt vond de officiele opening plaats van Digital Port Rotterdam.
Lees meer...

PictureThis.tv in Automatiseringsgids van 16 april 2004.
In het artikel 'Streaming video is meer dan alleen web-tv' in Automatiseringsgids van vrijdag 16 april 2004, geschreven door Thijs Doorenbosch, worden we diverse malen geciteerd.
Lees meer...

Streaming video en DVD voor Hogeschool Larenstein.
Bij Hogeschool Larenstein kun je terecht voor uitdagende opleidingen op het gebied van ruimte, groen en voeding. Larenstein wilde een streaming video om de "beleving van Larenstein" via internet op potentiële studenten over te brengen.
Lees meer...

Don't Get Lost: VideoRoutePlanner.
PictureThis.tv heeft een innovatieve breedband videotoepassing op de markt gebracht die luistert naar de naam VideoRoutePlanner. Het is een streaming video die de laatste kilometers tussen snelweg en bedrijfspand visueel in beeld brengt. De gedachte daarachter is: �What You See Is What You Remember'.
Lees meer...

PictureThis.tv werkt voor Annie Connect: het andere callcenter.
PictureThis.tv maakte in Rhenen en Veenendaal een tv-commercial voor het succesvolle callcenter Annie Connect. Deze tv-commercial heeft tot doel belangstelling op te wekken voor het beroep van callcenter medewerk(st)er. Bij Annie Connect is dan ook een groot aantal vacatures voor 'Annies' beschikbaar.
Lees meer...

PictureThis.tv maakt streaming video's voor Interim Personalities portal
PictureThis.tv maakte de eerste breedband streaming video's voor het nieuwe en revolutionaire portal voor arbeidsmarktcommunicatie: Interim Personalities. Op dit portal presenteren o.a. interim managers zich met een persoonlijke streaming video aan mogelijke opdrachtgevers.
Lees meer...

Groei DSL in Nederland 230 procent
Het aantal DSL-aansluitingen in Nederland is in de twaalf maanden tot en met eind september met 230 procent toegenomen. Dit maakte het internationale DSL Forum bekend. KPN telt inmiddels 710 duizend ADSL-aansluitingen, tegenover 310 duizend aan het begin van het jaar.
Lees meer...

PictureThis.tv biedt klanten nieuwste 'fast streaming' technologie
PictureThis.tv biedt klanten de beste streaming video kwaliteit die op dit moment verkrijgbaar is. Sinds 1 januari 2004 hebben wij de 'Fast Streaming' technologie in gebruik genomen. Dit is een nieuw concept van Microsoft voor hosting en streaming van video's, waarmee het afspelen van streaming video's enorm verbeterd is.
Lees meer...

Breedband internet naar 100 miljoen aansluitingen wereldwijd
Het aantal breedbandaansluitingen op Internet over de hele wereld heeft afgelopen jaar de mijlpaal van 100 miljoen gepasseerd. Dit concludeert het Britse onderzoeksbureau Point Topic op grond van cijfers die tot en met september 2003 zijn vergaard.
Lees meer...

Mobiele presentatiestudio met 'autocue' in gebruik genomen
PictureThis.tv beschikt sinds kort over een presentatiestudio waar video's opgenomen kunnen worden van klanten die op professionele wijze een tekst willen inspreken voor de camera.
Lees meer...

Eerste Polygoonjournaals online
De publieke omroep is begonnen met het beschikbaar stellen van historische Polygoon-weekjournaals op de website Omroep.nl.
Lees meer...

EU verdubbelt aantal breedbandverbindingen
Het aantal high-speed internetverbindingen is het afgelopen jaar verdubbeld in de Europese Unie, waarbij sommige landen zelfs de Verenigde Staten voorbijsteken in deze groeiende sector.
Lees meer...

Registratie Debat Ministerie LNV
Op 1 october 2003 maakte PictureThis.tv in opdracht van Het Portaal voor het Ministerie van Landbouw, Natuurbeheer en Voedselkwaliteit een opname in Deventer van het 'Debat over de toekomst van de intensieve veehouderij'.
Lees meer...

https://www.parclife.net/project-details/

Nieuwsgierig?