Diensten
Klanten
 

Nieuws

Mobiele presentatiestudio met 'autocue' in gebruik genomen.

PictureThis.tv beschikt sinds kort over een mobiele presentatiestudio waar video's opgenomen kunnen worden van opdrachtgevers die op een uiterst gemakkelijke maar tegelijk zeer professionele manier een tekst willen inspreken voor de camera.

Bijvoorbeeld een videoboodschap aan klanten over een nieuw product of een nieuwe dienst. Of een toespraak aan het personeel via intranet. Of een streaming video met een gesproken column in een electronische nieuwsbrief.

Met de professionele 'autocue' kan een vooraf opgestelde tekst recht in onze camera worden opgelezen. Net als bij het NOS Journaal. Klanten kunnen daarbij kiezen uit diverse virtuele (stilstaande en bewegende) achtergronden. Ook eigen digitale foto's en Powerpoint slides kunnen in de videopresentatie worden verwerkt.

De opnames kunnen worden gemaakt in onze studio in Rotterdam Kralingen, maar ook op locatie bij de klant. De presentatiestudio is mobiel en kan snel in iedere ruimte worden opgesteld.

Hiermee wordt het maken van een gesproken column, videoboodschap of nieuwsbericht op streaming video voor onze opdrachtgevers wel heel erg gemakkelijk.

Bekijk de streaming video

Meer nieuws...