Diensten
Klanten
 

Nieuws

PictureThis.tv maakt streaming video's voor Digital Port Rotterdam.

Voor Digital Port Rotterdam maken we een streaming video reportage van de officiële opening, inclusief het ondernemersontbijt voor ca. 400 ondernemers, op woensdag 21 april a.s.

Daarnaast produceren we een drietal interviews op streaming video met enkele initiatiefnemers van Digital Port Rotterdam: dhr. Frans Lavooij (voorzitter Kamer van Koophandel Rotterdam), dhr. Loek Hermans (voorzitter Digital Port Rotterdam en voorzitter MKB Nederland) en dhr. Wim van Sluis (wethouder economische zaken gemeente Rotterdam).

Stichting Digital Port Rotterdam is in 2003 opgericht door De Kamer van Koophandel Rotterdam ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan en de Gemeente Rotterdam (OBR). Missie van Digital Port is het stimuleren van de toepassing van ICT voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen om zo het innovatief vermogen, de winstgevendheid en de concurrentiekracht van het MKB te bevorderen.

De streaming video's zullen binnenkort te zien zijn op de website www.digitalport.nl in zowel een smalband (voor modem/isdn) en breedband (voor kabel/adsl/glasvezel) versie.

Meer nieuws...