Diensten
Klanten
 Nieuws

Samenvatting 'Het Derde Barendrechts Jeugddebat' in streaming video

Wanneer komt er een discotheek in Barendrecht? Gaat de gemeente een busdienst faciliteren zodat we tot die tijd in Rotterdam kunnen gaan stappen? Moet er een straatverbod komen na 23:00 uur 's avonds voor jongeren onder de 16 jaar ? Krijgt Barendrecht nog een koffieshop of moeten we op straat onze nederwiet nuttigen?

In opdracht van de gemeente Barendrecht maakte PictureThis.tv op 14 april 2004 voor de 2e keer een samenvatting van het jaarlijks terugkerende Barendrechts jeugddebat. Verhitte discussies tussen jongeren, plaatselijke politici en meelevende ouders wisselen elkaar af met verkoelende 'poetry-slam' van enkele 'woordrappers'.

Opnieuw een voorbeeld hoe de levensduur van een debat kan worden verlengd, en hoe de doelgroep kan worden verbreed. Iedereen die niet aanwezig kon zijn op 14 april kan via internet het debat bekijken in streaming video.

Via de lokale Barendrechtse omroep LOCOM wordt Het Derde Barendrechts Jeugddebat wat PictureThis.tv maakte uitgezonden op 23, 24 en 25 april om 15, 18, 20 en 22 uur.

Bekijk de streaming video

Meer nieuws...