Diensten
Klanten
 

Nieuws

Crossmedia aanpak WorkOut levert hoge response op

Mensen met een uitkering weer aan de slag helpen. In een callcenter. Of vanuit huis. Reintegratiebureau WorkOut vertaalde deze doelstelling in een echte crossmedia aanpak: een tv-commercial èn een speciale website www.ikgabellen.nl waar dezelfde commercial als breedband streaming video bekeken kan worden.

Deze crossmedia aanpak leverde binnen 1 week een hoge response op. Na uitzending van de tv-commercial op RTL4 en SBS6 registreerde PictureThis.tv (producent van de commercial en de streaming video) ruim 1000 mensen die de video op internet bekeken. Bij Reintegratiebureau WorkOut kwamen maar liefst 980 sollicitaties binnen voor de funktie van callcenter medewerker!

In Nederland zijn zo'n 2500 callcenters aktief. Het is een echte groeibranche met vele vacatures. Een baan bij uitstek voor herintreders en mensen met een arbeidshandicap. Een opvallend callcenter is Annie Connect. Bij Annie Connect begint een loopbaan in het callcenter te Veenendaal met daarna de optie om, met gebruik van een breedband internet verbinding, vanuit huis te gaan werken.

Meer nieuws...