Diensten
Klanten
 

Nieuws

PictureThis.tv in de media

Automatiseringsgids
In het artikel 'Streaming video is meer dan alleen web-tv' in Automatiseringsgids van vrijdag 16 april 2004, geschreven door Thijs Doorenbosch, worden we diverse malen geciteerd. We vertellen daarin wat streaming video voor internet zo anders maakt dan video voor televisie. Het artikel staat in de bijlage 'Innovatie en Business' op pagina 9.

BNR Nieuwsradio
In het radioproggramma 'The Elevator Pitch' op BNR Nieuwsradio praat presentator Marc Wesseling iedere week met twee ondernemers over hun ambitieuze plannen. Op 10 maart 2004 was PictureThis.tv te gast. Klik hier om te beluisteren.

Breedband in Bedrijf
In het magazine en op de website Breedband in Bedrijf wordt aandacht besteedt aan onze innovatieve breedband toepassing: de VideoRoutePlanner.

Netwerk
In het Belgische blad Netwerk, gids voor computer en multimedia, kregen we ook redactionele aandacht voor de videorouteplanner.
Klik hier om de PDF te openen
.

Syntens
In de nieuwsbrief Nederland gaat digitaal Journaal van Syntens, het innovatienetwerk voor ondernemers, wordt onze openingsvideo van Digital Port Rotterdam besproken.

WinMagazine
Ook in het blad en op de website Winmagazine kregen we redactionele aandacht vanwege de VideoRoutePlanner.

Meer nieuws...