Diensten

Business Partners


De firma GoodMood uit Finland heeft het geavanceerde GoodMood WIP 3.2 platform voor live en on-demand webcasting, web-tv en videoconferencing via internet ontwikkeld. PictureThis.tv is de eerste Webcasting Service Partner van GoodMood in Nederland.
www.goodmood.net


Met de merken TKMST, Sum en Carp ondersteunt Aromedia scholieren, studenten en professionals bij het maken van de belangrijkste keuzes in studie, werk en leven. Hierin wordt een leeftijdskolom van 11 tot 37 jaar (een periode van meer dan 25 jaar) bereikt. In deze kolom kan Aromedia iedere gewenste media-mix samenstellen om uw (sub)doelgroep optimaal te bereiken; van magazines, gidsen, agenda’s en specials, tot evenementen, websites, cd-rom’s, films, onderzoeken en services.
www.aromedia.nlMediaweb is een gecertificeerde Microsoft Windows Media hosting provider met een up-to-date serverpark en zeer snelle internet verbindingen.
www.mediaweb.nlBVDH.ORG / Bureau van der Heijden communicatie en diensten is een van de eerste 'Qualified Google Advertisement Professionals' en verzorgt ook:

  • Professioneel maar betaalbaar webdesign
  • Zoekmachine Optimalisatie (Google & Overture)
  • Streaming diensten
  • Concepten, Marketing, Reclame & Drukwerk
  • Content Management & Payment Provider implementatie
  • Grafische Vormgeving

www.bvdh.org


Van bommel grafimedia specialiseert zich op het gebied van vormgeving, webdesign en multimedia. Ze tekenden voor het ontwerp en de bouw van vele geavanceerde Flash-sites, waaronder Kind.FM en alle sites van Raymond van Barneveld (Barney).
www.vanbommel.org


Het Portaal organiseert publieksdebatten over actuele onderwerpen op het snijvlak van politiek, economie en maatschappij. Hierbij staat het begrip duurzaam- heid centraal.
www.het-portaal.net


 

 

Nieuwsgierig?