Diensten

 
 
 


 

Over PictureThis.tv

Beleef het op Internet!
Stel je eens voor: met streaming video bereik je elke doelgroep recht in het hart. De beste manier om website bezoekers emotioneel te raken is via bewegend beeld en geluid. Dus wanneer beleving een belangrijke rol speelt, kun je dat op internet het beste met streaming video overbrengen. Streaming video houdt website bezoekers bovendien langer vast en brengt de boodschap met meer impact over.

Wie we zijn
Eelco Romeijn (Content Producer/Partner) en Marco van der Ploeg (Managing Partner) zijn beide eigenaar / partner van PictureThis.tv.Eelco Romeijn

Eelco Romeijn
Heeft ruim 15 jaar ervaring met het maken van televisie- en video en werkte o.a. geruime tijd bij HMG (RTL4/RTL5/Yorin) in Hilversum.

Heeft veel ervaring als regisseur, maar ook als cameraman en editor. Hij werkte mee aan vele bekende televisieprogramma's en produceerde zelfstandig diverse bedrijfsfilms op VHS en DVD. Waaronder de eerste bedrijfsfilm met Dolby Digital 5.1 in Nederland.


Marco van der Ploeg
Heeft een zeer uitgebreide ervaring op het gebied van ICT en Internet. Werkte o.a. als ICT Manager bij de Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus Universiteit Rotterdam en als Associate Director bij de Universiteit Maastricht Business School (UMBS).

Was bij RSM o.a. verantwoordelijk voor een geheel nieuwe ICT infrastructuur inclusief serverfarm, trading room en computerlabs voor staf, docenten en ruim 500 internationale MBA studenten.

Heeft tijdens zijn sabbatical een wereldreis gemaakt en over zijn ervaringen het boekje Sama-sama geschreven.

Zie ook Planet Internet voor een interview hierover.


Marco van der Ploeg

Wat onze visie is
Streaming video geeft websites een extra dimensie. Wanneer 'beleving' een belangrijke rol speelt kun je dat op internet het beste met streaming video overbrengen. Streaming video houdt website bezoekers langer vast en brengt de boodschap met meer impact over.

Door de snelle opkomst van breedband internet toegang wordt streaming video steeds vaker ingezet bij marketing/communicatie via internet, maar bijvoorbeeld ook binnen e-learning- en kennismanagement toepassingen.
Wat kunnen wij voor u betekenen?

 • NoFuzz@All
  Voor opdrachtgevers leveren we maatwerk streaming video zonder zorgen om de techniek. Het enige wat de klant hoeft te doen is een hyperlink op te nemen in zijn website. Onze klanten zijn bedrijven, overheidsinstellingen, universiteiten, hogescholen, non-profit organisaties en politieke partijen.
 • Crossmedia Producties
  PictureThis.tv is de ideale sparringpartner bij creatieve concepten voor crossmedia producties. Wij adviseren u graag over de meerwaarde van streaming video bij on-line communicatieprojecten.
 • Live & On-demand
  PictureThis.tv organiseert live video broadcasting via internet. Een belangrijk evenement? Een key-note speaker? Zend het uit via intranet en/of internet. Neem het tevens op voor hergebruik.
 • Consultancy
  PictureThis.tv verzorgt advies over, dienstverlening rondom en levering van de hardware voor streaming video: streaming mediaservers. Desgewenst verzorgen we een compleet turn key project inclusief in-company training voor uw medewerkers.
 • Streaming media advertising
  PictureThis.tv adviseert reclamebureau's in het gebruik van online advertising via streaming video. Zeer doelgroepgericht en met meetbaar resultaat.
 • E-learning & Knowledge Management
  Streaming video biedt veel mogelijkheden voor het optimaliseren van leerprocessen. Het kan bovendien uiterst eenvoudig worden geintegreerd in een electronische leeromgeving zoals Blackboard, LearningSpace en WebCT. Download hier de PDF file getiteld 'De meerwaarde van streaming video voor e-learning'.

Vraag een gratis demo-CD-ROM of DVD aan. Of nog beter: nodig ons uit voor een kennismaking. Dan nemen we ze gelijk mee. Wij informeren en adviseren u immers graag over de toegevoegde waarde van streaming video voor uw internet communicatie.

 

https://www.signatureyishun.org/contact-us/